Word jij blij van klanten?

Fan van Kwantum

Kwantum biedt haar klanten de beste en meest actuele wand-, raam- en vloerproducten voor de laagst mogelijke prijs. We geven advies en installeren onze producten bij de klant thuis.
Waarschijnlijk ben je wel eens in een van onze winkels geweest of heb je onze webshop bezocht. Dan weet je waar we voor staan: we willen eigentijds wonen bereikbaar maken voor iedereen. We zoeken naar de beste oplossing voor de klant. Iedere dag, met veel plezier. Dat doen we. Dat zijn we. Ontdek jouw kansen bij Kwantum!

Of je nu als verkoper in de winkel werkt, naast je studie in het weekend komt helpen of als storemanager verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen van de gehele vestiging. Je voelt je thuis op onze winkelvloer en iedere dag is weer anders. Er zijn veel verschillende functies en taken in de winkel. Werken in de winkel is echt teamwork.

Blijf groeien

Werk je in onze winkel dan heb je echt een afwisselende baan en maak je het verschil voor onze klanten. Je bent onderdeel van een team waarin we elkaar vertrouwen en helpen. Samen gaan we voor het beste resultaat. Je helpt de klant wanneer deze hulp nodig heeft bij het zoeken van de best passende oplossing voor hun interieur en budget. Een blije klant. Dat is waar je voor gaat. Zodat jij aan het eind van de dag trots kunt zijn op je werk. Daarom ben jij gek op Kwantum. 

Bij Kwantum is ruimte voor groei. Ook als je een opleiding volgt in de detailhandel (BBL) kun je bij ons direct aan de slag. We investeren graag in jouw ontwikkeling én opleiding. Wij ondersteunen jouw ambitie. Samen met je collega’s ga je voor tevreden klanten en houd je de winkel op orde. Dát is werken in de winkel bij Kwantum.

Werken in de winkel bij Kwantum

Start vandaag jouw carrière bij Kwantum

Wil je net als Natasja en Acelya een afwisselende en flexibele baan in onze winkel? Ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Kwantum. Laat ons weten wie je bent en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Extra’s waarmee je kunt thuiskomen!

  • Een goed salaris
  • 15% korting op alle producten van Kwantum en Leen Bakker
  • Flexibele werktijden
  • Vergoeding van je reiskosten
  • Wat dacht je van volop ruimte voor jouw ambitie en talent? Daar investeren we graag in
  • Leuk afwisselend werk, fijne collega’s én blije klanten!

Ontmoet je collega’s

Natasha

“De sollicitatieprocedure verliep soepel en snel. Ik voelde mij direct welkom bij Kwantum. Ik werd door mijn team warm onthaald en dat voelt goed. Er hangt een gemoedelijke sfeer.”
“Mijn goede advies zorgt voor blije klanten. Daar doe ik het voor!”

Rafael

“Mijn goede advies zorgt voor blije klanten. Daar doe ik het voor! Het is echt een fijn gevoel als mensen je advies en input waarderen. En nog leuker als ze speciaal naar jou vragen!”

Je solliciteert. En dan?

Het contact

Je sollicitatie komt direct bij je toekomstige leidinggevende terecht. Als we denken dat je in het team past, nemen we contact met je op via whatsapp, mail of we bellen je.

De kennismaking

Is er een match? We nodigen je uit voor een kennismaking om te ontdekken of we echt bij elkaar passen, en of de werkzaamheden aansluiten bij jouw ervaring en ambitie.

Het moment…

Ben jij net zo enthousiast als wij? We vertellen jou dit nieuws zo snel mogelijk en doen je direct een mooi aanbod.

Het feestje!

Gefeliciteerd! Je gaat werken bij de leukste woonwinkel van Nederland.

Aan boord!

Je krijgt een warm welkom op je eerste dag en daarna ontvang je een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt.