Kom jij ook werken bij Kwantum

Met meer dan 1700 collega’s werken we iedere dag aan onze missie om eigentijds wonen bereikbaar te maken voor iedereen. In België hebben we 15 winkels waar we steeds op zoek zijn naar fijne collega’s. We hebben namelijk altijd veel te doen. Zie jij kansen bij Kwantum? En werk je graag in een gezellig team? Bekijk dan onze vacatures via onderstaande button!

In onze winkels

Werk je in één van onze winkels dan heb je echt een afwisselende baan en maak je het verschil voor onze klanten. Van winkelmedewerker die houdt van vrachtverwerking, over verkoopmedewerker die blij wordt van verkopen, tot zonemanager met de commerciële verantwoordelijkheid voor meerdere filialen. Werken in de winkel is top teamwork. En extra leuk: je werkt tussen de mooiste producten en bent altijd op de hoogte van de laatste woontrends.

Bij onze klanten thuis

Ook bij onze verkoop aan huis gaan we elke dag voor blije klanten. Dat is waar we voor staan. Elke dag opnieuw. Of je nu bij de klant thuis advies geeft over de keuze van de vloer, de juiste raamdecoratie of de rolgordijnen komt monteren. Jij bent hét gezicht van Kwantum en levert de beste service aan onze klanten. Jij ziet altijd kansen en denkt in oplossingen. Iedere dag. Overal. Dát is werken bij Kwantum. 

Werken bij Kwantum Nederland

Werken bij HomeFashion Group Nederland