Voel jij je ook thuis in ons huis?

Eigentijds wonen voor iedereen

Kwantum maakt eigentijds wonen bereikbaar voor iedereen. Dit doen we samen met ruim 1700 collega’s, vanuit onze distributiecentra in Tilburg en Diessen, bij de klant thuis en op kantoor. En natuurlijk in onze 110 winkels, waarvan 15 in België, en de webshop! Elke dag werken we met veel plezier in onze verschillende teams om het voor onze klanten mogelijk te maken van hun huis een echt thuis te maken. Daar maken we ons hard voor, daar zijn we trots op.

Onze Missie

Kwantum biedt haar klanten de beste en meest actuele wand-, raam- en vloerproducten om hun huis volledig aan te kleden, geïnstalleerd door professionals, voor de laagst mogelijke prijs. 
Dat is waar we voor staan. Dat doen we. Dat zijn we. Samen zijn we Kwantum.

Onze Waarden

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zijn één team. We werken met en aan een team waarin iedereen zich thuis voelt en nét dat stapje extra zet. Hiervoor maken we keuzes die ons merk uniek maken. Dat doen we altijd klantgericht, ondernemend én een tikkeltje eigenzinnig. We houden het graag eenvoudig en helder. Voel jij je straks thuis bij ons?

Ons Merk

Met een breed assortiment eigentijdse producten tegen een voordelige prijs en bieden we onze klanten een unieke en persoonlijke service. We zijn steeds bereikbaar en betrouwbaar. Om dit te kunnen waarmaken, werken we iedere dag samen. Als team gaan we voor vernieuwing en het beste resultaat. Daar zijn we trots op. Benieuwd naar ons merk?

Iedereen is welkom

We willen dat iedereen zich thuis voelt bij Kwantum. We doen het graag op onze eigen manier. Dat kan alleen als iedereen zichzelf mag zijn. Daar hoort een open organisatie bij waar iedereen gelijke kansen krijgt. En waar iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt. In een prettige en veilige werkomgeving. Samen zijn we Kwantum.

Meer over Kwantum

Kwantum heeft een rijke geschiedenis met al meer dan 47 jaar retail ervaring. We zijn trots op wat we hebben bereikt en waar we nu staan. Samen met Leen Bakker vormen we de Homefashion Group en zijn we één van de grootste woonretailers van Nederland en België. Mede door onze gezamenlijke ontwikkel- en inkoopkracht zorgen we ervoor dat beide merken helemaal van nu zijn met kwalitatief goede producten tegen scherpe prijzen. We hebben daarbij grote ambities als retailer én als werkgever.

Dit is werken bij Kwantum

Acelya, verkoopadviseur aan huis

“Verkopen 2.0. Vanuit je hart. Ik voel de vrijheid om mezelf te zijn, creatief te zijn en mijn talent te benutten.”
Werken bij de klantenservice van Kwantum

Moira, customer service medewerker

“Mijn werk geeft me veel voldoening. Het is fijn om mensen te helpen en samen tot een oplossing te komen waar iedereen blij mee is.”

Natasha,
verkoopadvies

“De sfeer onder de collega’s is goed. We behandelen elkaar met respect.We kunnen op elkaar vertrouwen. Je kunt hier echt jezelf zijn.”

Jouw toekomst bij Kwantum

Om morgen het verschil te kunnen maken voor onze klanten, maken we vandaag het verschil voor onze collega’s. Want wij zijn zo goed als de mensen waarmee we werken. Dus wij zien jou. We zien wat je al kunt, maar we kijken ook naar je mogelijkheden voor groei. Daar spelen we samen op in. We stimuleren je ontwikkeling door hierin te investeren. Jouw ambities zijn de onze, en we hopen dat dit andersom ook geldt: dat jij je inzet om onze ambities als team te verwezenlijken. Dan kunnen we samen bouwen aan jouw toekomst. Ons succes begint bij jou!

Werk je bij Kwantum, dan krijg je ruimte voor groei.

Jouw toekomst bij Kwantum

Waarom werken bij Kwantum?

  • Ruimte voor persoonlijke groei
  • Een fijne werkomgeving
  • Vakinhoudelijke trainingen
  • Extra’s waarmee je kunt thuiskomen

Je solliciteert. En dan?

Het contact

Je sollicitatie komt direct bij je toekomstige leidinggevende terecht. Als we denken dat je in het team past, nemen we contact met je op via whatsapp, mail of we bellen je.

De kennismaking

Is er een match? We nodigen je uit voor een kennismaking om te ontdekken of we echt bij elkaar passen, en of de werkzaamheden aansluiten bij jouw ervaring en ambitie.

Het moment…

Ben jij net zo enthousiast als wij? We vertellen jou dit nieuws zo snel mogelijk en doen je direct een mooi aanbod.

Het feestje!

Gefeliciteerd! Je gaat werken bij de leukste woonwinkel van België.

Aan boord!

Je krijgt een warm welkom op je eerste dag en daarna ontvang je een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt.

Solliciteer in 1 minuut!