Ambitieus of carrièreswitch?

Ben je een Young Potential? Wil je een carrièreswitch maken? Ook dat kan! Welke leeftijd je ook hebt, je kunt bij ons je (eerste) ervaringen opdoen als allround Verkoopmedewerker en we leren je de fijne kneepjes van het vak. We vinden het belangrijk dat je op de juiste plaats zit binnen onze organisatie. We helpen je bij jouw carrierepad of ontwikkeling. Geef jij ons duidelijk aan wat je wilt? Dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Of starten als Floormanager in opleiding. Ben je leergierig, ambitieus? Dan werken we graag met jou samen! We besteden tijd aan jouw ontwikkeling, zodat je snel zelfstandig aan de slag kan. We vragen natuurlijk wel initiatief en inspanning van jou om dit mogelijk te maken.

Stages

Kom jij je eerste ervaring bij ons opdoen?
Als je in de retail werkt, ben je dol op woonproducten en graag in contact met mensen. Je helpt klanten met een lach op je gezicht. Tussendoor zet je alle producten netjes op hun plek, klaar om onze klanten te verleiden om ze te kopen.    

Stage in de winkel
Je kan bij ons stage lopen. We helpen jou je persoonlijke doelstellingen en je diploma te behalen. Ook ervaar je bij ons wat werken in de winkel inhoudt, zodat je klaar bent voor het échte werk. De behoefte willen achterhalen van de klant is misschien wel het meest belangrijk. Daarvoor ben je ondernemend en commercieel ingesteld, een tikkeltje eigenzinnig en flexibel. Je werkt wanneer de klant shopt, dus ook op koopavonden en/of het weekend.  

Stage op ons hoofdkantoor of distributiecentra
Ook voor een leuke, leerzame stage op ons hoofdkantoor en distributiecentrum kan je bij ons terecht. Kijk bij de vacatures of er op dit moment mogelijkheden zijn.

Opleidingen

Blijf groeien
We willen je ondersteunen in jouw persoonlijke groei. Of je nu net bij ons bent gestart of al langer onderdeel bent van ons team. Je bent nooit uitgegroeid! Samen leren we verder en van elkaar. In een officiële opleiding of vaak ook "on the job".

Een goede introductie is het halve werk
Als je bij ons komt werken, start je met een introductieprogramma waar je alles leert over retail, onze organisatie en ons merk. Je volgt in de winkel een verkoopprogramma ‘on the job’ waar jij en onze klant beter van wordt. Start je op het hoofdkantoor, dan vinden we het belangrijk dat je ook een dag hebt meegedraaid in de winkel, we doen het immers samen.

Wil je groeien naar een leidinggevende functie in de winkel?
Het is bij ons mogelijk om diverse opleidingen hiervoor te volgen, waaronder een MBO en HBO opleiding. Voordeel is dat je naast het behalen van een diploma ook de Kwantum manier van werken snel eigen maakt.

Reachtruck en/of heftruck diploma halen?
Bij de Distributiecentra heb je reachtruck en/of heftruck diploma nodig. Als je deze nog niet hebt, krijg je van ons de opleiding! Wil je ook nog verder leren en een opleiding Logistiek volgen, dan denken we graag met je mee.

Wil jij een opleiding volgen?
Werk je op ons hoofdkantoor dan kijken we graag gericht naar jouw opleidingsvraag en gaan we samen op zoek naar de geschikte opleiding voor jou.

Blijf je ontwikkelen!
Je kan je eigen persoonlijke ontwikkelingsplan maken. Zo kan je meer handen en voeten aan je carriere geven.

Onze filosofie

Jouw werkgeluk is ons succes
Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons. Dat je het naar je zin hebt. Het is bij ons hard werken in een snel veranderende organisatie, maar dat doen we wel samen. Samen maken we plezier en vieren we onze successen. Wij begrijpen dat als jij gelukkig bent, je het beste resultaat boekt!

Niet perfect, maar we streven dit wel na
We willen leren met en van elkaar. Fouten maken mag, daar leren we van. We zijn geen perfecte organisatie. We hebben soms te maken met lastige processen en vraagstukken en werken met allerlei soorten mensen. Zolang we dit weten, maar samen steeds beter worden, komen we steeds meer in de buurt van perfectie. Inzicht in ons gedrag vinden we belangrijk. Het is niet alleen de kennis, ook ons gedrag en houding bepaalt hoe succesvol we zijn! We bieden hiervoor diverse persoonlijkheidstesten en schenken aandacht aan dit onderdeel in de praktijk.

Vind je werk privé balans belangrijk?
Je kan bij ons parttime en fulltime werken. Veel collega's werken parttime, zelfs in leidinggevende functies. Goed te combineren met je privé situatie of je studie bijvoorbeeld.   

Blijf jezelf. Dat kan niemand zo goed als jij!
Ben jij ondernemend en klantgericht? Ben jij een tikkeltje eigenzinnig? Houd jij dingen graag eenvoudig en werk je met plezier samen? Dan voel jij je thuis bij ons en kan je makkelijk jezelf zijn. We doen het graag een beetje anders en willen de concurrentie voor zijn, we hebben lef. We zijn trots op wat we doen en dat voelt de klant en jij!

Hoe zit het met de arbeidsvoorwaarden?
We bieden jou een modern en marktconform pakket. Oh, je kunt ook extra voordelig bij ons shoppen. Je krijgt 15% korting op jouw aankopen bij Kwantum én Leen Bakker.