Werken bij Kwantum

Werken bij Kwantum betekent deel uit maken van een organisatie die leuk en eigentijds wonen voor iedereen bereikbaar maakt. Dit doen we met veel plezier, gedrevenheid en de nodige kennis over Retail; elke medewerker vanuit zijn eigen rol. We blijven hiervoor continu in beweging, waardoor er volop kansen en uitdagingen voor jou als medewerker liggen.

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Werken met en voor mensen; werken met eigentijdse producten, dynamiek van retail
  • Allround verkoper worden; flexibel kunnen werken
  • Parttime leidinggeven; leidinggeven over meerdere winkels
  • Training on the job, opleidingen en doorgroeimogelijkheden
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, bonusregeling en personeelskorting

Voel jij je thuis bij onze waarden, heb jij de Kwantum spirit?

We vinden het belangrijk om plezier te beleven in ons werk en met onze collega's en klanten. Onze cultuur maakt ons uniek en bepaalt wat we doen en hoe we dat doen. In alles zorgen we er samen voor dat we met onze kwaliteiten ondernemerschap, klantgerichtheid en eigenzinnigheid de klant elke keer weer verrassen. Wel willen we het graag eenvoudig houden. Dat is Kwantum eigen, pas jij bij ons? 


Wij geloven dat eigentijds wonen bereikbaar moet zijn voor iedereen. Dit is ons bestaansrecht, alles wat we doen moet daaraan bijdragen.


Hoe wij handelen om 'eigentijds wonen bereikbaar te maken' voor iedereen is te herleiden uit onze organisatiewaarden, klantgericht, ondernemend, eigenzinnig, eenvoud en samen.


In onze merkwaarden voordeel, eigentijds, bereikbaar en betrouwbaar laten we zien wat 'eigentijds wonen bereikbaar maken voor iedereen' onze klant oplevert.