Winkel

Word jij enthousiast van het helpen van klanten?  Zodat ze van hun huis hun thuis kunnen maken? Zodat ze echt beter wonen? Dan is werken in één van onze 103 winkels iets voor jou! Als Verkoop-medewerker, Floormanager of Supervisor. Er zijn altijd mogelijkheden! 

Montage & Service

Ben jij een montagemedewerker of zzp-er die graag bij klanten over de vloer komt? Een vakmens in het leggen van vloerbedekking, laminaat, vinyl of vinyl stroken? Renoveren van trappen, plaatsen van raamdecoratie, gordijnen en binnen- of buitenzonwering? Dan hebben wij volop mogelijkheden voor je.

Hoofdkantoor

Heb jij een echt retailhart? Ben jij service- en resultaatgericht? Wil jij bijdragen aan ons succes? Op ons hoofdkantoor in Tilburg zijn er regelmatig mogelijkheden op onze afdelingen: ICT, Finance, Marketing, Services, HR, Supply Chain, Inkoop en Formule.

Distributiecentrum

Werk je graag in een team? En zorg jij dat de juiste producten op het juiste moment met onze vrachtwagens naar onze winkels gaan? Dan is een baan bij één van onze distributiecentra in Tilburg of Diessen iets voor jou! We bieden een aantrekkelijk salaris en een vast contract.

Eigentijds wonen bereikbaar maken…
 

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en België. We werken al meer dan 40 jaar samen met zo'n 1800 collega’s. We zijn marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf.

 Meer over onze organisatie >