Ons winkelteam

We werken bij Kwantum met clusters, deze bestaan uit 2 of 3 winkels. De verantwoordelijke van een cluster is de Supervisor. Hij geeft leiding aan zijn team van Floormanagers en is eindverantwoordelijk voor de eindresultaten van zijn winkels. De Floormanager is het gezicht van de winkel, deze weet alle in-outs en geeft dagelijks leiding aan ons enthousiast team van verkoopmedewerkers. Onze Medewerker Verkoop is uiteindelijk het belangrijkste aanspreekpunt voor onze klanten en gaat het gesprek aan met onze klanten om ze te helpen in hun keuzeproces. Al onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar op de tijden dat de klant komt shoppen, vaak ook in het weekend en op koopavonden.


Samen, staan we sterk om de klant zo vriendelijk en gericht mogelijk te helpen!

Alleen door goed samen te werken bereiken we ons doel: tevreden klanten die steeds verrast worden en terugkomen naar onze winkels. We zijn van elkaar afhankelijk. Daarom luisteren we naar elkaar en helpen we elkaar waar nodig. Door elkaar de ruimte te geven en elkaar te stimuleren, benutten we ieders talent optimaal. Zo worden we samen sterker. Bij Kwantum doen we het graag samen, en door goed samen te werken met je team, kan een gezamenlijk cluster zelfs een bonus krijgen!

We zijn er trots op dat de klant ons thuis binnenlaat. En vergeten nooit dat voor onze klant zijn huis het belangrijkste bezit is. Daarom staat bij alles wat we doen de klant centraal, luisteren we goed naar wat de klant wil en zijn we pas tevreden als de klant dit is.